Refrontolo Passito - Colvendrà

Du skal være logget ind for at bestille vores vine fra VINNU. Log ind her.

Vores vine kan opleves på udvalgte danske restauranter og vinsmagninger. Ønsker du at høre mere, eller at få adgang til køb af vores vine, så se mere her.

  • Varenr 3301
  • VingårdCOLVENDRÁ
  • Betegnelse Passito
  • Drue Marzemino
  • Årgang 2011
  • Profil Kraftig, Sød, Meget tør
  • Alkohol 13,5%
  • Indhold 750 ml

Mild

Kraftig

8

Sød

Meget sød

4

Tør

Meget tør

7.5

Om vinen

Colvendràs Refrontolo Passito D.O.C.G. er en yderst velsmagende passito, som kan kombineres til mange forskellige madanretninger. Vinen har intense violette nuancer, med en delikat duft af røde bær og en blød smag af blåbær.

Fremstillingen

Vinhøsten foretages manuelt ved sen modning, og druerne opbevares i trækasser i luftrige lokaler indtil januar. Blødpressning af druerne, derefter en langsom gæringsproces sammen med skallerne under kontrolleret temperaturer. Modningen foregår i både eg og ståltanke.

Passer godt til:

Denne passito er perfekt til dessert, såsom vanilje is, mousse, og også ældet og krydret oste.

Har man mod på at eksperimentere lidt med smagsløgene, kan den også anbefales til noget fed mad, som f.eks. andebrystfilet.

2 anmeldelser af Refrontolo Passito – Colvendrà

  1. admin

    Fantastisk god vin

  2. admin

    good

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Colvendràs Refrontolo Passito D.O.C.G. er en yderst velsmagende passito, som kan kombineres til mange forskellige madanretninger.

Vinen har intense violette nuancer, med en delikat duft af røde bær og en blød smag af blåbær.

Drue:

100 % Marzemino fra Refrontolo.

Fremstillingen:

Vinhøsten foretages manuelt ved sen modning, og druerne opbevares i trækasser i luftrige lokaler indtil januar.

Blødpressning af druerne, derefter en langsom gæringsproces sammen med skallerne under kontrolleret temperaturer.

Modningen foregår i både eg og ståltanke.

Tekniske info:

Alkoholprocent: 14 %

Flaske: 0,50 liter

Passer godt til:

Denne passito er perfekt til dessert, såsom vanilje is, mousse, og også ældet og krydret oste.

Har man mod på at eksperimentere lidt med smagsløgene, kan den også anbefales til noget fed mad, som f.eks. andebrystfilet.

Populære produkter