Prøv vores vine

Vin, et spændende, velsmagende og omfangsrigt univers, som vi danskere i stigende grad er blevet stornydere af.

For Vinnu handler det ikke om at have det bredeste muligt udvalg, men derimod det helt rigtige sortiment. Vinnu ønsker igennem vores sortiment at videregive vores producenters visioner, og sikre passion og velsmag til dine øjeblikke. I de følgende afsnit kan du læse om alle de måder, du kan komme til at prøve vores vine.

Vinsmagning

Hos Vinnu kan du få en vinsmagning, hvor du kan smage et udvalg af vores vine, så du kan være med til at bedømme kvaliteten af vores sortiment. Du kan bestille vores standard vinsmagning i kontaktformularen herunder. Ønskes andre forhold beskriver du blot dem i beskeden, og så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Arrangement

Skal du holde et arrangement, hvor der skal serveres vin? Det kan både være en fest, en reception, åbent hus eller et helt andet arrangement. Hvad end det er, så vil Vinnu gerne levere vinen til lige præcis dit arrangement. Beskriv arrangementet i kontaktformularen, så sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Restaurant

Hos Vinnu leverer vi vine til nogle udvalgte restauranter, hvor du kan tage ind og prøve vinene sammen med fantastisk mad i hyggelige omgivelser. Skal din restaurant servere vores vine, så kontakt os. Vi besøger gerne restauranten, så vi kan snakke om, hvilke vine der passer godt ind i miljøet.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Magnus Wilhelmsen

Hos Vinnu leverer vi vine til nogle udvalgte restauranter, hvor du kan tage ind og prøve vinene sammen med fantastisk mad i hyggelige omgivelser.