Arrangement

Skal du holde et arrangement, hvor der skal serveres vin? Det kan både være en fest, en reception, åbent hus eller et helt andet arrangement. Hvad end det er, så vil Vinnu gerne levere vinen til lige præcis dit arrangement.

Det er altid svært at forudsige, hvor meget vin der skal bruges til en begivenhed. Derfor har du hos Vinnu altid muligheden for at tilbagelevere de overskydende flasker, så længe emballagen ikke er brudt.

Skal vi levere vin til dit arrangement?

Ønsker du, at vi skal servere vin til dit arrangement, så skriv til os i kontaktformularen nederst på siden eller på mail, [email protected]. Beskriv arrangementet og retterne der skal serveres, så finder vi de vine, der passer perfekt til. Har du selv nogle vine i tankerne, så inkluderer du selvfølgelig også bare dem i beskeden. Ydermere tilbyder vi også at komme ud til dig, helt uforpligtende for at få en dialog omkring dit arrangement, hvor du samtidig har mulighed for at smage de vine vi mener der bedst egner sig til serveringen.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Magnus Wilhelmsen

Hos Vinnu leverer vi vine til nogle udvalgte restauranter, hvor du kan tage ind og prøve vinene sammen med fantastisk mad i hyggelige omgivelser.