Vinsmagning

Vinsmagning

Hos Vinnu kan du få en vinsmagning, hvor du kan smage et udvalg af vores vine, så du kan være med til at bedømme kvaliteten af vores sortiment. Ved en typisk vinsmagning vil vi sørge for 6 kvalitetsvine inden for kategorierne: Rødvine, hvidvine og mousserende vine, samt glas til alle gæster.

Fantastisk vine, dygtigt personale, fantastisk udvalg

Christian Iwersen SvenssonVinsmagning

Service og vin i højeste kvalitet!

Dennis MunchVinsmagning

Lækker, lækker vin!

Indira BeckovicVinsmagning

Grundig præsentation under smagningen

Hver vin vil få en grundig præsentation under smagningen, der bl.a. vil inkludere en beskrivelse af vingården, den kommer fra. Med hver vin vil der naturligvis også være et smageskema, hvorpå gæsterne kan bedømme vinens kvalitet. Til vinsmagningen vil der være nogle rigtig gode, eksklusive tilbud, som kun gælder på dagen.

Priser for vinsmagning

Prisen for en vinsmagning ved 1-10 personer er 2.500 kr. Hvis der er flere end 10 personer med til vinsmagningen, koster det yderligere 250 kr. pr person. Er du interesseret i en vinsmagning med os, så skal du være så velkommen til at kontakte os, enten i kontaktformularen nederst på siden eller via mail, [email protected]. Ønskes der et andet tilbud end det, vi har beskrevet her, skal du blot beskrive den ønskede vinsmagning i ”Besked”-feltet, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud til dig.

Har du spørgsmål, eller vil du vide mere?

Magnus Wilhelmsen

Hos Vinnu leverer vi vine til nogle udvalgte restauranter, hvor du kan tage ind og prøve vinene sammen med fantastisk mad i hyggelige omgivelser.