Oktober nyhedsmail

DKK 650,00 (inkl. moms)
DKK 970,00
  • Varenr 9999-1
  • Betegnelse Tilbud
  • Drue Falanghina, Glera, Manzoni Rosé, Nerello Mascalese, Sangiovese
  • Indhold 750 ml

Violette

At finde en lignende mousserende rosé er så godt som umuligt. Kombinationen mellem dens friske aromaer, der spænder over både noter af citrus samt elegante noter af røde sommerbær og dens perlende pink bobler gør, at den er utrolig let drikkelig og sagtens kan nydes uden tilbehør. Ideel til en solrig eftermiddag på terrassen.

Vinen består af en lokal krydsningsdrue, Manzoni Rosé 13.0.25, hvilket er en krydsning mellem de to røde druer Raboso Piave og Moscato d’Amburgo.

San Salvatore

Brut er den klassiske af Collaltos Prosecco. Her fornemmer man det fulde potentiale af den klassiske drue Glera.

I vinen er der 9 gram restsukker per liter, hvilket gør at man får en utrolig balance mellem syren og dens friskhed.

I denne prosecco er det syren der er i højsæde, men tillader stadigvæk resten af smagspaletten at komme til udtryk. På intet tidspunkt er man i tvivl om at syren er denne Proseccos hersker. Med en utrolig bouquet hvor umodne grønne æbler er fremherskende, fyldes næsens sensoriske system med en behagelig friskhed.

Rosso di Montalcino

Denne vin stammer fra de samme vinmarker som vinhusets Brunello di Montalcino, men lagres kortere inden frigivelse. Den fremstilles af omhyggeligt og nøje udvalgte druer i vinkælderen, for at imødekomme friskheden, de parfumerede noter og smag, som er typisk for denne type vin.

Vinen er dyb rubinrød med let transparens, og besidder en karakteristisk og gennemtrængende vinøs parfume med genkendelige noter af friske røde bær.

Chianti Classico

Vinen er intenst rubinrød. I næsen finder du modne mørke bær, kirsebær, Sangioveses klassiske noter af læder og en smule lakrids, samt en anelse vanilje fra fadlagringen. En lang sødmefyldt finnish hvor du har glæde af tanninerne længe.

Denne Chianti Classico bliver produceret på 100% Sangiovesedruer. Druerne høstes med håndkraft fra sidst i september indtil 10 oktober. Vinmarkerne der benyttes til denne vin er plantet til i årene mellem 1994 og 2004. Fermenteringen sker uden tilsætning af gær, og forløber over 35 dage i cementtanke, med jævnlig omrøring af skaller.

Falanghina

Nogle gange bliver man overrasket over hvor klar vin kan være. Dette er en af de gange. Vinen er krystalklar, strågul i farven med et sart grønligt skær langs kanten. Enormt smuk i glasset.

Næsen er utrolig floral med jasmin og en smule orange blomst og en fantastisk honningaroma. Af søde frugter finder man honningmelon og ananas flankeret af lidt syrlige noter af passionsfrugt og grønne granny smith æbler. Man finder også en let og elegant mineralitet i næsen.

Smagen er velstruktureret med en fin balance mellem en aromatisk sødme og en crisp syre. Vinen er dejlig aromatisk med stikkelsbær, grape og lime i primær noterne akkompagneret af en dejlig mineralitet.

San Teodoro

Her får man virkelig muligheden for at smage en af de største kvaliteter ved Etna Rosso. San Teodoro er en afbalanceret og harmonisk vin, med enkel elegance og med salig og vedholdende finish. Den er både kompleks med masser af friskhed og dybde, men stadig også en vin som til fordel kan gemmes 5-15 år.

Populære produkter