Godelia Mencía - Godelia, Bierzo

  • Varenr 14202
  • VingårdGodelia
  • Betegnelse rødvin
  • Drue mencia
  • Årgang 2018
  • Alkohol 14,5%
  • Indhold 750 ml

Let

Kraftig

7

Blød

Tannisk

7

Lav Syre

Høj syre

7

Fremstilling

Vinifikation: Malolaktisk fermentation i egetræsfade efterfulgt af 12 måneder i fransk egetræsfade

Drue: 100 % Mencía

Vinstokke: Vinstokkene er 40-80 år gamle.

Område: Bierzo, 500-700 meter over vandoverfladen

Jordtype: Blanding af fine prtikler, kvartsitter og skifer

Om vinen

Det er perfekte udtryk af mencía fra Bierzo. Intense aromaer med fantastisk frugtkoncentration og masser af nuancer, såsom rød frugt, violer og mineralske antydninger harmonisk kombineret med tertiære aromaer fra ældningen i egetræsfade.

Vinklaserne kommer fra gamle vinstokke fra flere af deres marker, og udvælges med største omhu. Kombinationen af de særligt udvalgte druer og de 12 måneder i franske egetræsfade er med til at udtrykke det reneste udtryk for mencía druen. Der bliver lagt vægt på, at vinen skal nå sit højeste potentiale uden at fremherske eg noter. Der bliver fokuseret mere på druens forskelligartet og fascinerende frugtrige og blomstrede nuancer.

Om producenten

Vingården Godelia ligger i et unikt landskab og et enestående miljø for vinfremstilling i Bierzo i det nordvestlige Spanien.

Denne specielle placering i Bierzo har givet vingården selvtilfredsstillelsen ved omhyggeligt at dyrke de indfødte druesorter: mencia, godello og doña blanca. Godelias mål er altid at overføre terroir, følsomhed og elegance i deres vine.

Godelia er en drøm der går i opfyldelse, en vingård i Bierzo, som skaber værdi og en fremtid for regionen, en arv gennem sine vine. Det handler om ikke at være tilfreds, før du skaber et mesterværk, med en sund mængde spænding, dedikation og indsats. Alt dette for at opnå ekspertise.

Populære produkter