Vespa Bianco - Bastianich

Du skal være logget ind for at bestille vores vine fra VINNU. Log ind her.

Vores vine kan opleves på udvalgte danske restauranter og vinsmagninger. Ønsker du at høre mere, eller at få adgang til køb af vores vine, så se mere her.

  • Varenr 2101
  • VingårdBASTIANICH
  • Betegnelse Hvidvin
  • Drue Chardonnay, Picolit, Sauvignon
  • Årgang 2015
  • Alkohol 13,5%
  • Indhold 750 ml

Sød

Meget sød

5

Tør

Meget tør

5

Om Vinen

Vespa Bianco er et glimrende bevis på, at Italien kan levere nogle af de allerbedste hvidvine i verden.

Vespa Bianco er flagskibet i Bastianich, og er produceret for at fremhæve den kraft og udviklingspotentiale en hvidvin fra Friuli kan opnå. En udsædvanlig kompleksitet og lang levetid.

Vinen har et velbalanceret indhold af mineralitet og citrus, der over tid udvikler sig til et tættere udtryk af vilde blomster, honning og modne pærer. Tanninstrukturen og den syrlige rygrad leverer fra start til slut en fremragende oplevelse, og sikrer samtidig også en lang levetid.

Passer Godt Til

Vespa Bianco er et perfekt match til skaldyr, skønt den også let ledsager enhver form for hvidt kød og robuste tilberedninger (Selv røget). Hvis man ønsker at forkæle sig selv med et glas hvidvin nippet i en stille stund, vil man sent glemme et glas Vespa Bianco.

Fremstillingen

Måden denne vin er fremstillet på er yderst speciel!

Chardonnay og Sauvignon vinificeres seperat og hver af druerne er også opdelt 50 %, hvor den ene del vinificeres i 4.000 liter eg “botti” og den anden halvdel i ståltanke. Picolit er fermenteret i 500 liter tonneaux. Den malolaktiske fermentering er begrænset til 60 %.

Efter vinificeringen, hviler vinene på bærmeti deres respektive tanke i næsten et år. Efter blandingen og aftapningen hviler vinen i flasken i mindst et år før frigivelsen.

Tekniske info:

Alkohol: 13,5 %

Passer godt til:

Vinen passer godt til hvidt kød, såsom stegt kylling eller kalkun, og også kalvekød, svinekød eller indholdsrige fiskeanretninger.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde dette produkt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Populære produkter