Vinen er lavet på sent høstede og håndplukkede Cabernet Sauvignon druer. Vinmarkerne er placeret ved siden af slottet San Salvatore og fremstår som dyb, rubinrød og med et strejf af granatrød.
I næsen finder man yndefulde noter af vilde bærfrugter sammen med vanilje, skarp balsam og naturligvis også den sprøde urteagtige duft som er klassisk for sorten.
Vinen har en elegant balance mellem tanninerne og dens fantastiske sprødhed, hvor man hurtigt fornemmer at den er stringent, men alligevel varm, tør og elegant med en perfekt balance mellem alle dens komponenter.
Dens klassiske tilbehør er fine retter som gryderetter, rødt kød, flæskesteg, vildt og f.eks. lam.
Takket være sin aromatiske intensitet og afrunding er den også fremragende sammen med gamle oste.
Den mest optimale serveringstemperatur er ved 16 – 18 grader.
Drue: 100 % Cabernet Sauvignon
Område: Sydsiden af slottet San Salvatore
Jordtype: Lerjord
Modning: Vinen modner 24 måneder i egetræsfade, først i 5 hl tonneaux og herefter i store 40 hl egetræsfade.
Liggetid i flaske: Mindst 8 måneder
Estimeret gemmetid: Mindst 5 år