Rambaldo VIII 2015 - Collalto

kr. 499,95 (inkl. moms)
  • Varenr 1203
  • VingårdCONTE COLLALTO
  • Betegnelse rødvin
  • Drue Cabernet Sauvignon, Merlot, Refosco
  • Årgang 2015
  • Profil Kraftig
  • Indhold 750 ml

Let

Kraftig

7

Sød

Tør

9

Blød

Tannisk

6

Lav Syre

Høj syre

6

Om Vinen

Vinen er produceret på Refosco, Merlot og Cabernet Sauvignon. Vinmarkerne er placeret på en leragtig jord, på den sydlige side af slottet San Salvatores placering, knap 50 meter over vandets overflade.
Denne Collalto I.G.T. vin er noget ud over det sædvanlige. Der er bestemt ingen mangel på kompleksitet i denne vin. Den aromatiske mosaik og endnu mere det sanselige kompleks på ganen, der karakteriserer Rambaldo VIII, en af Collalto-familiens mest repræsentative og indflydelsesrige forfædre, gør denne vin – det ikoniske produkt af vingården – værd at udforske, bemærkelsesværdigt spændende og klar til at hælde konstellationen af spændende fornemmelser, som den belyser.
Det første glimt af dens udseende afslører dens karakteristiske koncentration og dybde. -en rubinrød med slående intensitet suppleres med blæk-mørke højdepunkter, mens den betydelige alkohols styrke gør sig bemærket på siderne af glasset. Den har en duft af tørrede blommer, vilde bærfrugter sammen med et indtryk af sort lakrids, kakaopulver og orientalsk krydderier. Balancen mellem dens bløde og kraftfulde smag er majestætisk, ligeledes er dens aromatiske finish. Dens tanniner er udtryksfulde, men dens kraftfulde smag gør, at den er velbalanceret.

Passer godt til

Normalvis vil man anbefale at hælde sådan en type vin på karaffel en time eller to før servering, men i dette tilfælde, anbefales det, at man hælder den direkte i glasset, når man har åbnet den, og følger denne vins udvikling i glasset og følger dens smagfulde udvikling i glasset.
Generelt er de primære kvaliteter i denne vin: Elegance, kompleksitet, sammenhæng, fast struktur og dens lange levetid.
Dens karakteristiske personlighed gør den perfekt til vildt, steak, gryderetter og specielt godt til stærke, modne og krydrede oste.

Populære produkter