Denne mousserende rosé er beklædt i pink ligesom roser, perfekt til foråret og sommer, frisk, frugtrig med hints af modne hindbær duftende i munden.
Vinen har med sine 14 gram restsukker pr. liter den perfekte mængde til at skabe en velbalanceret smag, som både er frisk og mede en behagelig kælen syre.
Prosecco rosé er perfekt som både aperitif eller som alsidig partner til f.eks. sushi, røget laks, antipasta, fiskeretter eller til lette desserter.
Dens farve og smag gør den også perfekt til f.eks. bryllupskagen på den store dag.
Drue: 90 % Glera 10 % Pinot Nero
Vinifikation: Vinifikationen foregår seperat i ståltanke. Pinot Nero er vinificeret i rød.
Fermentation: Martinotti Metode. Anden fermenteringen foregår i en temperaturstyret ståltank under tryk på 15 grader.
Maturation: 60 dage med bærme
Restsukker: 14 g/l