Denne mousserende er et glimrende eksempel på, hvor alsidig en mousserende vin kan være, hvis den består af forskellige hvide druer. Den fremstår indbydende strågul i farven, mens den lokker med sine slanke, kontinuerlige fossende perler. Dens duftende kompleksitet på næsen matches af en sprød gane med en ligetil og selvsikker smag.
Vinen er perfekt som aperitif, som en blandingsingrediens til f.eks. Aperol Spritz eller til at nyde under et måltid.
Den passer godt til forretter, skaldyr og lettere kød.
Optimal serveringstemperatur er 6-8°C.
Vinificering: Druerne presses forsigtigt, hvorefter mosten gæres i temperaturkontrollerede tanke ved 18°C.
Sekundær gæring: Vinen får sin opbrusning gennem Martinotti-Charmat-metoden. Derefter filtreres og aftappes.
Alkohol: 11,5 % vol.
Restsukker: 15 g/l
Syregrad: 5,5 g/l