Vinen består af en blend med 60 % Catarratto og 40 % Zibibbo.
En visuelt utrolig klar hvidvin med en smuk grønlig hue. Duften er ekstremt aromatisk. Store florale nektarholdige noter, sprøde discovery æbler og et hint af ananas. Smagen bæres hjem af grønne æbler og behagelig citrusnoter. Eftersmagen knækker over og efterlader en floral bitterhed der bliver hængende bagerst i mundhulen og glæder længe efter sidste sip.
Catarratto er den mest dyrkede drue på Sicilien. Zibibbo er et synonym for Muscat Alexandria, hvilket er en sød drue. Den betragtes som en gammel vinstok, og nogle eksperter mener at det er en af de ældste genetisk umodificerede vinstokke, som stadig eksisterer.
Vinen vil med sin udprægede aroma være glimrende for sig selv hvis man ønsker at nyde et godt glas hvidvin. Vinen ville derudover på smukkeste vis akkompagnere lyse raffinerede fiske eller pastaretter.
Efter høsten fermenteres druerne på ståltanke i 12-14 dage ved 24°c.